Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Astăzi, 16 noiembrie, la Oravița, a avut loc un dialog la înălțime între alpinistul Horia Colibășanu și tinerii Liceului Teoretic „General Dragalina”! Atmosferă efervescentă, cu totul și cu totul specială, entuziasm, curiozități care mai de care și momente unice alături de un om aparte, care a reușit să inspire de-a lungul timpului tineri din toată țara și nu numai!

Momentul surpriză al acestei întâlniri a fost prezența lui Romeo Dunca, camaradul lui Horia Colibășanu, care a venit alături de el să împărtășească din experiențele și provocările pe care le-au avut atunci când și-au propus să plece la drum împreună în cea mai tare aventură din Himalaya.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița, cu participarea a peste 250 de liceeni. Inițiativa acestei întâlniri face parte din cadrul proiectului Wolf’s Run, organizat și coordonat de prof.Cosmin Ciorman și susținut de Primăria Oravița, alături de partenerii acestui proiect, printre care se numără și Universitatea de Vest din Timişoara.

JCS-N.C.