Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Metalul Reșița întâlnește duminică liderul Seriei a V-a, ACS Politehnica Timișoara.

Startul returului Campionatului de Fotbal al Juniorilor B, Seria a V-a, propune o întâlnire interesantă în Valea Domanului. Duminică, 23 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, Metalul Reșița va da piept cu ACS Poli Timișoara, în derby-ul etapei a XII-a, prima a returului.

Se vor întâlni primele două clasate în această serie, despărțite de trei puncte în ierarhie, ACS Poli Timișoara fiind pe primul loc, cu 28 de puncte, iar Metalul Reșița pe locul al doilea, cu 25 de puncte. Pentru elevii antrenorului Cosmin Buda este un meci important, o victorie aducând cele două formații la egalitate de puncte. În tur, în meciul disputat pe 30 august, ACS Poli Timișoara s-a impus cu 2-0, profitând însă și de numeroasele indisponibilități din tabăra reșițeană.

În acest sezon, Metalul Reșița este una dintre echipele cu pretenții din Campionatul Juniorilor B, grupa de sportivi născuți în anul 1998 având șanse de accedere în fazele superioare ale competiției. Reșițenii au încheiat turul cu opt victorii, un egal și o înfrângere, golaveraj pozitiv 31-10, 25 de puncte acumulate și poziția a doua în clasamentul Seriei a V-a. De partea cealaltă, timișorenii sunt lideri neînvinși, cu 28 de puncte, având nouă victorii și un rezultat de egalitate și golaveraj de asemenea pozitiv, 45-3. Tot duminică, 23 noiembrie, de la ora 12, se vor întâlni și echipele similare de Juniori A de la cele două cluburi bănățene.

La această categorie, ACS Poli ocupă locul secund, cu 24 de puncte, iar Metalul Reșița este pe locul șase, cu 16 puncte.

Adaugă comentariu