Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În vreme ce toată lumea sărbătoreşte pe 15 august, zi declarată nelucrătoare, există şi instituţii care au obligaţia legală de a asigura o anumită permanenţă în privinţa unor servicii. Iar unul dintre ele este cel care-i vizează pe cei trecuţi în nefiinţă. În schimb, toate Punctele Enel din judeţ vor fi închise luni, 15 august 2016.

„Având în vedere că ziua de 15 august este declarată nelucrătoare prin lege, vă informăm că programul cu publicul, pe linie de stare civilă (eliberare certificate de deces), al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în data de 15 august este între orele 8.00 şi 12.00“, se arată într-un comunicat emis de către Biroul de Presă al Primăriei Reşiţa.

În ce privește furnizorul de energie electrică, toate Punctele Enel din judeţ vor fi închise luni, 15 august 2016, zi liberă legală. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: 16 august 2016, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16. Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel.