De luni, se închid şi alte tronsoane de circulaţie în Reşiţa! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Având în vedere extinderea pe un nou tronson a lucrărilor pentru tramvai de către PORR pe Bulevardul Republicii, începând cu data 27 iunie 2022, ora 9, se restricţionează sau se închide circulaţia pe anumite tronsoane!

Astfel, pe Bulevardul Republicii de la intersecția cu str. Progresului, până la sensul giratoriu de la Intim se închide tronsonul de drum corespunzător zonei Micro I pe sensul de mers în sus. Pe Bulevardul Republicii de la intersecția cu str. Făgărașului și B-dul Muncii, până la intersecția Bulevardul Republicii cu str. Progresului, respectiv Bulevardul Republicii cu str. Țarcului, se închide tronsonul Micro III și IV. În zona Pasajului Intim pe sensul de mers în sus se restricționează în continuare circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre str. Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția de la Intim funcționează ca sens giratoriu.

Bulevardul Republicii sensul de mers în jos, de la sensul giratoriu Intim, rămâne deschis circulației pe ambele benzi cu acces spre str. Progresului – Bulevardul Muncii, respectiv str. Țarcului – str. Făgărașului.

„Transportul public local de călători se va efectua pe Bulevardul Muncii la mersul în sus spre Centrul Civic (de la Renk la Intim) suplimentar cu stațiile aferente pentru îmbarcare-debarcare călători corespunzătoare zonei Micro I: Intim (Parcul Copilului) și Stația C.F.R. Reșița Nord (Biserica Greco-Catolică de pe Bulevardul Muncii). Pentru accesul facil din zona Intim-Victoria doar până spre zona Stației C.F.R. Reșița Nord se asigură gratuit transportul persoanelor pe acest tronson, care se deplasează în continuare în partea de sus a Municipiului Reșița (legătură pentru sensul de mers Govândari-Centru). Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile, urmând a fi comunicate în timp util. Rugăm toți participanții la trafic să elibereze locurile de parcare stradale de pe Bulevardul Republicii tronson Micro III și IV și să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore“, transmite Primăria Reşiţa printr-un comunicat de presă.

JCS-L.A.

2 Comentarii

  1. Oare, cam cât va mai dura toată tevatura asta?

  2. Un USR-ist. Reply

    Zi merci, ca se apuca in sfarsit de treaba.N-ati mai vazut un santier in Resita de jde ani. Bravo,d-le Primar.Ideea cu reanfintarea tramvailui este excelenta. In 2-3 ani, Resita o sa arate israsi bine. Si nu uita, sunteti ” poarta ” de intrare la Semenic,3 ape, Valiug,etc.,etc.

Adaugă comentariu