Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Aspiratoarele verticale fără fir sunt foarte la modă. Iată care sunt beneficiile utilizării unui aspirator vertical fără fir și punctele negative ale acestui tip de aspirator.

Un aspirator vertical este obligatoriu pentru orice casă, în special pentru cei care locuiesc în apartamente mici. Ocupă puțin spațiu și îți permite să menții întotdeauna o igienă zilnică bună. Ușor, dar puternic, două calități apreciate în multe echipamente de uz casnic, aspiratorul vertical îți permite să cureți toate tipurile de suprafețe fără eforturi mari. De fapt, există modele de aspiratoare verticale cu mânere de diferite înălțimi. Pe lângă acest criteriu ergonomic, există și dispozitive cu cap triunghiular pentru accesarea colțurilor și dispozitive cu lumină LED pentru a facilita curățarea zonelor întunecate.

Aspiratorul vertical a suferit mai multe îmbunătățiri de-a lungul anilor. Ca urmare, a devenit mai eficient din toate punctele de vedere. Practicitatea, puterea și manevrabilitatea sunt avantajele pe care le oferă acum caselor și acestea sunt unele din motivele pentru care ar trebui să le cumperi.

Ce sunt aspiratoarele verticale fără fir?

Sunt aspiratoare care nu au nevoie de cablu electric pentru funcționarea lor. Sunt extrem de confortabile pentru a aspira diferite camere din casă fără a fi nevoie să le conectezi la priză în fiecare cameră.

Sunt perfecte pentru curățarea podelelor cu covor, deoarece au o capacitate mare de aspirație. În plus, atunci când utilizatorul îl folosește, el menține o poziție verticală în orice moment, păstrându-și greutatea pe dispozitiv.

Baterii pentru aspirator vertical

Aspiratoarele verticale fără fir sunt alimentate de baterii reîncărcabile cu litiu. În general, autonomia acestor baterii variază între aproximativ 20 și 60 de minute.

Există pe piață modele de aspirator verticale care îți permit să schimbi rapid bateriile atunci când cea pe care o utilizezi se epuizează.

Zgomot mai mic

Zgomotul produs de un aspirator cu fir poate fi deranjant, dar în cazul unui aspirator vertical fără fir funcționarea acestuia este mult mai silențioasă.

Ideal pentru curățarea pasarelelor

În locuri precum restaurante, clădiri publice, spitale și holuri, aspirarea cu un aspirator tradițional poate fi dificilă, deoarece oamenii se mișcă întotdeauna dintr-un loc în altul. Un aspirator vertical fără fir este perfect pentru curățarea acestor zone.

Aspiratoarele fără fir au evoluat foarte mult în ultimii ani și au avansat în materie de putere, design și performanță. Multe modele încorporează baterii cu autonomie pe termen lung (cum ar fi Rowenta Air Force sau Dyson V7 Motorhead).

Ușurință în utilizare

Funcționarea unui aspirator vertical este foarte simplă. Trebuie doar să apăsăm un buton pentru a începe aspirarea.

Flexibilitate

Un aspirator vertical fără fir ne permite să mergem oriunde cu el. Este foarte ușor de utilizat, chiar și în lifturi și pe scări. Nu trebuie să căutăm cea mai apropiată priză pentru a-l putea folosi.

Ușor de depozitat

Un aspirator vertical este, de asemenea, ușor de depozitat, atâta timp cât aveți spațiu în bucătărie sau într-un dulap. În plus, cântăresc din ce în ce mai puțin, motiv pentru care sunt foarte ușor de gestionat și îți oferă o autonomie de mișcare spectaculoasă. Sunt perfecte, dacă nu esențiale, în casele în care sunt copii mici.

Aspirație fără sac

Un alt punct forte al acestui tip de dispozitiv de curățare este că nu folosește pungi pentru a colecta praful, ceea ce le face mult mai curate și mai ușoare atunci când golești rezervorul. De asemenea, nu ar trebui să cumpărăm pungi pentru aspiratoarele noastre.

Puncte negative ale unui aspirator vertical fără fir

Punctele negative ale aspiratoarelor fără fir este că trebuie să fim întotdeauna conștienți de bateria care a rămas pentru curățare. Poate că vom rămâne fără baterie la mijlocul curățării și ar trebui să o lăsăm pentru altă dată când încărcăm bateria.

Sunt mult mai scumpe decât modelele cu cablu, deși există modele de tot felul de prețuri și calități.

Pe scurt, aspiratoarele verticale fără fir reprezintă o mare evoluție în curățenia casei. De fapt, mărci precum Dyson nu mai fabrică aspiratoare tradiționale cu cablu, deoarece au încredere că viitorul sectorului va trece prin modelele fără fir.