Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Voluntarii de la Acasă în Banat s-au mobilizat pentru al patrulea an la rând şi vor ajunge în prag de sărbători pascale cu ajutoare la circa 100 de familii nevoiaşe din Caraş-Severin şi Timiş!

Asociaţia Acasă în Banat a dat startul unei noi campanii umanitare în zona Banatului. Cel puţin 100 de familii aflate în dificultate, din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, vor primi înainte de sărbătorile pascale pachete cu alimente şi produse de igienă.

„«Dar din Dar» de sărbători dă startul unei noi campanii prin care vrem să fim alături de familiile nevoiașe din Banat, în pragul sărbătorilor pascale. Înainte de sărbătoarea Învierii, ne dorim să ajungem cu pachete cu alimente și produse de igienă la cel puțin 100 de familii din județele Timiș și Caraș-Severin, așa cum o facem de patru ani încoace. Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei «Dar din Dar» sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să ne susțină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit. Toate fondurile obținute din donații vor merge către achiziționarea alimentelor de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, precum și produse de igienă și dulciuri.“, a precizat echipa asociaţiei.

JCS-Nicoleta Moraru

Asociația Acasă în Banat
Donații în lei: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în euro: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com