Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Dansatorii reșițeni au avut, din nou, prestații remarcabile la Timişoara Open Championship, reușind să câștige medalii la mai multe categorii de vâstă!

„Noi am avut o lună mai liberă, să zic așa, luna august, după ce am încheiat cu German Open. Sportivii noștri s-au plasat în fruntea clasamentelor chiar și în aceste condiții, și aici nu mă refer doar la sportivii de top, mă refer la competitorii care, sper eu, să reprezinte viitorul clubului nostru. O să încep cu cei mai mici. Am avut un rezultat foarte bun din partea perechii Andrei Budulan-Daria Laioş, o pereche care a reușit să aducă acasă un loc 1 la debutanți și un loc 2 tot la categoria de debutanți 8-9 ani. De asemenea, la categoriile de performanță medie, aici mă refer la cei care concurează la clase, Antonia Crăciunescu a câștigat categoria de solo 8-9 ani.

Mai departe, voi continua cu o pereche care ne-am obișnuit să aducă rezultate frumoase clubului după fiecare competiție. Este vorba despre David Cocoș și Iris Bejinariu, o pereche care a dus acasă un loc 2 la categoria lor de clasă E, respectiv un loc 3 la categoria de Open Basic, adică vârste cuprinse între 6 și 11 ani. De asemenea, perechea Denis Curescu-Alexandra Afumatu a reușit să se califice în prima finală din acest sezon, ei nereușind acest lucru în sezonul de primăvară. Denis şi Alexandra au obținut un frumos loc 4, la doar un pas de a fi de podium. De asemenea, perechea Andreas Adam-Alesia Sabo a reușit să obțină locul 3 la categoria de clasă E, vârsta 14-15 ani. Iar un rezultat la competiția internațională din cadrul acestui concurs a fost obținut de perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu, pereche care deja este probabil cunoscută de către toți iubitorii de dans. Ei au câștigat competiția detașat, obținând toate locurile I la Open latino WDSF!”, a declarat antrenorul Alex Holecz.

JCS-Ștefan Moraru