Dan Alexa: Mă bucur că am văzut juniorii de la club! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a învins cu 13-0 pe CSO Oravița, într-un joc de pregătire organizat pe terenul sintetic din Valea Domanului! La acest amical, antrenorul Dan Alexa a vrut să vadă la treabă mai mulți juniori de la club, dar și pe ceilalți jucători de la echipa mare care au strâns până acum minute mai puține în meciurile oficiale!

Pe rosso-neri îi așteaptă sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00, acasă, partida cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, din etapa a XVII-a a Ligii 3, Seria a VII-a.

„Am vrut să văd la acest amical jucătorii importanți de la centrul de juniori. La acest joc au evoluat nu mai puțin de nouă fotbaliști de la academie. De asemenea au jucat și cei de la echipa mare care au prins mai puține minute în prima etapă. Sunt câțiva care au venit după accidentări, mă refer la Velcotă și la Dudea, și am zis să le dau câteva minute. M-a interesat la acest amical ca jucătorii să aibă ritm, iar scorul nu ne-a interesat. Mă bucur că am văzut juniorii de la club și vom mai organiza astfel de meciuri, tocmai pentru a le da încredere. Urmează pentru noi partida din campionat cu Târgu Cărbunești. Va fi un joc împotriva unei echipe formate din foști jucători chiar de Liga 1 precum Avramescu sau Dănăricu. Adversarii noștri au câțiva fotbaliști cu o tehnică bună și trebuie să tratăm meciul foarte serios. Trebuie să luăm cele trei puncte și să arătăm determinare. În acest moment avem tot lotul apt, cu excepția lui Bogdan Szijj, care are probleme medicale mai vechi”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru