Dan Alexa: Întâlnim principala contracandidată la locul I! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița vrea a noua victorie consecutivă în campionat și va întâlni sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15:00, acasă, echipa CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în etapa a IX-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Rosso-nerii vin după opt victorii la rând și sunt lideri, cu 24 de puncte. Și gorjenii au gânduri de promovare și vor veni la Reșița după punct sau puncte. Pandurii Târgu Jiu este pe locul secund, cu 18 puncte și este considerată de Dan Alexa principala contracandidată a Reșiței pentru locul I. CSM Deva este pe III, tot cu 18 puncte, dar CSM Reșița  a câștigat deja cu această formație.

„Jucăm împotriva principalei contracandidate pentru locul I. Pandurii Lignitul Târgu Jiu este o echipă care a retrogradat anul trecut și își dorește să promoveze. Această formație este formată din jucători străini, dar cheie jocului este la noi, după părerea mea. Trebuie să ne păstrăm determinarea pe care am avut-o și trebuie să realizăm că până acum n-am făcut nimic. A trecut doar primul sfert din acest campionat și trebuie să rămânem foarte serioși. Trebuie să continuăm pe acest drum, care este unul bun. Lotul este valid, doar Mura mai are probleme medicale”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru