Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fost jucător la UTA, caransebeșeanul Isac e, deocamdată, liber de contract și a fost folosit deja în partidele amicale de săptămâna trecută de antrenorul Flavius Stoican!

Cu meciuri jucate în Liga 1 și la naționala de tineret, Isac a plecat de la UTA odată cu venirea antrenorului Mircea Rednic și a fost în discuții cu Corvinul Hunedoara, colega de Liga 2 a reșițenilor. Șeful din Valea Domanului, Cristi Bobar, a spus despre caransebeșeanul în vârstă de 22 de ani: „Fost jucător la UTA în Liga 1 și Liga 2, jucătorul Damian Isac se antrenează cu noi și în acest moment este liber de contract. Evoluează pe postul de mijlocaș și se va pregăti cu noi până în iarnă. Noi am vrea să semneze cu noi, dar el mai așteaptă oferte. El ar vrea să joace în Liga 1, dar este mai greu. Vom vedea dacă va semna cu noi!”

Mijlocașul Damian Isac a bifat 42 de partide la nivelul SuperLigii și în urmă cu o lună a renunțat la banii pe care îi mai avea de încasat din restanțe salariale la UTA și și-a reziliat contractul ce-l mai lega de „Bătrâna Doamnă” până în vara anului 2024.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Aradon