Damian acuză Guvernul de haos înainte de începerea şcolii - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Romulus Marius Damian (PSD) face o declaraţie în legătură cu lipsa de preocupare a guvernanţilor înainte de începerea noului an şcolar!

Referindu-se la faptul că nu mai sunt decât trei săptămâni până se deschid şcolile, deputatul cărăşean spune că elevii aşteaptă nedumeriți să înceapă școala, după un an de bătaie de joc din partea acestei guvernări, însă nu ştiu la ce să se aştepte: „Acesta însă nu este tocmai un prilej de bucurie pentru elevi deoarece nu știu la ce să se aștepte odată cu 13 septembrie, atâta timp cât singura preocupare din momentul de față este șefia partidului PNL, unde se dau lupte fără scrupule între Cîțu și Orban care sunt orbiți de preluarea puterii și care uită că suntem la pământ din toate punctele de vedere. Ne așteptăm la tot ce este mai rău pentru copiii noștri cărora le-a fost luat dreptul la educație, fiind țara care am avut cel mai mult școlile închise din întreaga Europă și ne așteptăm la încă un an de dezastru cu actuala guvernare la putere“.

Damian precizează că în contextul începerii noului an şcolar, încă nu s-au anunțat măsurile pe care elevii și profesorii vor trebui să le respecte, nu a fost anunțat modul în care se va desfășura activitatea școlară, iar guvernanților nu pare să le pese, pentru că aceste aspecte ar fi lipsite de importanţă.

Politicianul acuză, de asemenea, Guvernul că PNRR-ul a fost dat uitării: „Este haos și bătaie de joc după un an de dezastru din cauza «performanței» cu care se mândrește Cîțu, performanță care nu este altceva decât recordul nereușitelor acestui guvern incompetent care a luat în derâdere țara și cetățenii acestei țări, prin afirmațiile cu care iese în fiecare zi în fața românilor, care abia că își mai pot duce traiul de la o luna la alta. Suntem țara pusă la pământ de niște oameni care vor doar putere în mâinile lor, niște oameni care nu își doresc nimic pentru România și care nu știu cum să se atace mai bine pentru a se vedea cu toată puterea. Stăm cu un PNRR pe care s-a depus praful din cauza acestei guvernări, cu comunități locale și firme care nu vor accesa niciun ban din partea Uniunii Europene din cauza acestor incompetenți care își bat joc de absolut tot“.

Damian adaugă în finalul declaraţiei sale că ar trebui să ne așteptăm la un an și mai dezastruos, din toate punctele de vedere, atâta timp cât suntem conduși de acești oameni fără Dumnezeu și incapabili de orice.

JCS-Alexandra Gorghiu