Cupa Vaii Carasului 2014 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În perioada 1-4 august, la Oravița se vor desfășura întrecerile ediției 2014 a „Cupei Văii Carașului“ la Orientare Radio, competiție tradițională la care sunt așteptați circa 55 de sportivi, de la juniori până la seniori, reprezentând cluburi din opt județe.

Sunt așteptați radioamatori din Timiș, Dâmbovița, Satu Mare, Hunedoara, Vâlcea, Gorj, Suceava, Caraș-Severin. Județul nostru va fi reprezentat de membrii Cercului de Radioamatori de la Clubul Sportiv C.F.R. Oravița, printre care Florin Bilan, Maria Palade, Maria Bilan.

„Ședința tehnică va avea loc vineri, 1 august, la ora 18.00, la hotelul Caraș, ne-a declarat Adrian Colicue, președintele Clubului Sportiv C.F.R. Oravița, principalul organizator, alături de Palatul Copiilor Reșița, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Primăria Oravița. Sâmbătă, 2 august, la ora 10.00, se va da startul la 144 MHz, de la Marila, spre Anina. Apoi, duminică, 3 august a.c., tot de la ora 10.00, va fi startul concursului de sprint, iar luni, 4 august, se va porni în manșa 3,5 MHz“.

Să mai spunem că festivitatea de premiere este programată pentru luni, ora 16.00, la hotelul Caraș.

A.R.