Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Lucrările necesare în cazul podului de la Dognecea sunt pe nicăieri, din cauza blocării finanțării de către opoziția din Consiliul Județean!

Deși sunt în aceeași barcă politică, alesul Ion Crina (PSD), de la județ, l-a păgubit pe colegul său de partid, Remus Rof, primarul comunei Dognecea, dar și om de afaceri. Cum? Din dorința de a boicota tot ce se poate face în județ, cu puținii bani existenți, reprezentanții opoziției au blocat, sub bagheta consilierului Ioan Crina, toate finanțările noi la drumuri și poduri, pe listă apărând și podul de la Dognecea, pe lângă cele de la Slatina Timiș și Berzovia.

Ajuns în faza licitației, proiectul nu se va pune pe roate, pentru că banii necesari sunt blocați, în urma respingerii finanțării, de către opoziția din Consiliul Județean. Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, a explicat că pentru podul de la Dognecea existau 2 milioane de lei, bani ce urmau să fie suplimentați cu 3 milioane, din excedentul rămas de la spitalul modular, care nu s-a mai făcut. Inițiativa blocată sub îndemnul lui Crina îl afectează mai mult pe Remus Rof, nu doar în calitate de lider al comunității, ci și de om de afaceri.

Potrivit șefului județului, „pentru podul de la Dognecea avem alocați și bani de la modular. Au blocat proiectul. Avem 3 ofertanți la Dognecea, dintre care unul e chiar dl Rof. L-au blocat și pe dânsul!“

JCS-A.M.