Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Lotul național de culturism al României a fost premiat de prim-ministrul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, în urma rezultatelor foarte bune obținute la ultimul concurs major. România a devenit campioană europeană la competiția desfășurată la începutul lunii mai, în Spania!

La Campionatul European de la Santa Susanna, caransebeșeanul Dorian Armaş a ocupat locul III, la categoria Games Classic Bodybuilding, 40-45 de ani.

„În dimineața zilei de luni, atât eu, cât și colegii lotului național medaliați în cadrul ultimului campionat european de culturism și fitness am avut deosebita onoare și plăcere de a răspunde prezenți invitației domnului prim-ministru Nicolae Ionel Ciucă și domnului ministru de interne Lucian Bode, care au dorit să felicite personal echipa României pentru rezultatele excepționale obținute în acest an. Mulțumim conducerii Federației Române de Culturism și Fitness, care a fost manageriată în cel mai eficient mod posibil de către domnul președinte Gabriel Sebastian Toncean, pentru oportunitățile oferite și crearea de punți între mediul sportiv și instituțiile fără de care nu s-ar putea face performanță în adevăratul sens al cuvântului”, este mesajul transmis de Dorian Armaș pe o rețea de socializare.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Dorian Armaș Facebook