Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele antrenate de prof. Cristian Busuioc au terminat la egalitate partida din weekend cu CSU Universitatea de Vest Timișoara, scor 28-28 (17-15), în etapa a II-a a Diviziei A, Seria C! În urma acestei remize, CSU Reșița a acumulat primul punct din acest sezon! Din Seria C mai fac parte CSM Deva, ACS Liviu Rebreanu Turda, CSU Oradea, CS Arena Târgu Mureș și CSU Cluj-Napoca!

„Cred că a fost un joc frumos, în schimb trebuie să recunosc că, dacă în prima parte am intrat bine în meci, am condus pe toată perioada și aproape pe tot parcursul jocului, în momentul în care am am fost egalați s-a simțit factorul psihologic. Am făcut multe greșeli neforțate, explicabil acest lucru, deoarece se vede lipsa de experiență. Astfel am scăpat o victorie printre degete. Asta e, mergem înainte, trebuie să ținem capul sus, să muncim mai mult și în mod sigur vor veni și rezultatele pozitive. Acum am întâlnit un adversar de calibrul nostru, dar meciurile următoare vor fi şi mai dificile. Avem un lot tânăr și spun eu că dacă vom munci se va vedea progresul și vom crește de la joc la joc.”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Bianca Gherman, Lorena Scurtu, Maria Dumitru, Roxana Voina (2), Maja Eremici (6), Slageana Radosavlevici, Valentina Leuștean (5), Iulia Bledea (1), Irina Ciobanu, Antonia Dalea (1), Oana Iordache, Narcisa Diaconescu (4), Iasmina Miloş (2), Alexandra Stiubei Gîrboni (5), Adriana Mihai și Alexandra Andrei (2).

Etapa a III-a este programată pe 24 septembrie, când handbalistele reșițene vor juca în deplasare, de la ora 11, cu CSM Deva.

JCS-Ștefan Moraru