Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSU Reșița a pierdut sâmbătă, 19 noiembrie, scor 36-42, confruntarea cu CS Arena Târgu Mureș, în etapa a VI-a a Diviziei A, Seria C, la handbal feminin! Fetele pregătite de prof. Cristian Busuioc sunt pe locul 6, cu 6 puncte, iar formația din Târgu Mureș a acumulat, în urma acestei victorii, 8 puncte. CSM Deva este liderul seriei, cu 18 puncte obținute în șase meciuri!

„A fost un meci cu foarte multe goluri, am și riscat pe final. Am încercat să jucăm în superioritate numerică pe atac, șapte contra șase. Una peste alta, cred că a fost o victorie meritată a echipei oaspete, o formație bună, care are în componență jucătoare senioare cu talie. Trebuie să trecem rapid peste această înfrângere și trebuie să fim cu gândul la următoarea etapă. Cred că n-am lăsat o impresie slabă în urma acestui joc. Sunt sigur că dacă vom continua să jucăm de această manieră putem progresa mai mult. Urmează jocul din deplasare de la Bistrița. Va fi un joc dificil, vom întâlni o echipă fără drept de promovare, deoarece este echipa satelit a formației de primă ligă Bistrița. Mergem încrezători în șansele noastre și trebuie să creștem de la joc la joc așa cum ne-am propus în acest sezon competițional”, a declarat prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Lorena Scurtu, Roxana Voina (1), Maya Eremici (8), Slageana Radosavlevici (3), Daiana Giuca, Rebeca Vlădășel (12), Iulia Bledea (4), Irina Ciobanu, Oana Iordache, Timeea Dumitrescu, Narcisa Diaconescu (2), Claudia Comănescu, Alexandra Știubei (5), Ștefania Andrei (1), Bianca Gherman și Adriana Mihai.

În etapa a VII-a, handbalistele reșițene vor juca pe 26 noiembrie, în deplasare, cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

JCS-Ștefan Moraru