Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Universitatea Reșița a încheiat duminică, 7 noiembrie, la egalitate, scor 24-24, partida cu CS Arena Târgu Mureș, din etapa a VIII-a a Diviziei A, Seria B, la handbal feminin!

În opinia antrenorului Cristian Busuioc, fetele au făcut cel mai bun meci din acest sezon, chiar dacă au lipsit la acest joc câteva jucătoare. CSU Reșița ocupă locul 6, cu 11 puncte, iar în anul 2021 reșițencele vor mai juca cu Timișoara și CS Gloria Bistrița Năsăud.

„Am avut o ultimă fază în care am fi putut câștiga meciul, dar din păcate, am ratat. Totuși, am obținut un punct în deplasare și cred eu acest egal este un rezultat pozitiv. Am întâlnit o echipă bună. Acum va urma pentru noi meciul cu Universitatea de Vest Timișoara de duminică, iar apoi vom avea ultima etapă din acest an cu Gloria Bistrița. Abia spre sfârșitul lunii ianuarie se va relua campionatul. Legat de evoluția echipei cred că suntem pe un trend ascendent și cred că acest joc cu Târgu Mureș a fost cel mai bun făcut de fete de până acum, în fața unei echipe chiar bune. Această formație pornea ca favorită și mă bucur că ne-am întors acasă cu un punct. Trebuie să precizez faptul că și la acest meci am avut indisponibilități. Dumitrache Timeea, Cătălina Dumitrescu și Alina Cristea n-au făcut deplasarea. De asemenea, avem o jucătoare nouă, Diaconescu Ana, care este la noi sub formă de împrumut. În permanență ne gândim să mai întărim lotul și nu ne-am fi dorit să începem acest campionat astfel, cu foarte puține jucătoare pe foaie. Trebuie să ne raportăm la condițiile pe care le putem oferi și căutăm în continuare handbaliste care să ne ajute în partidele viitoare. Ne dorim să putem trece pe foaia de joc cel puțin 16 jucătoare”, a declarat prof. Cristian Busuioc, antrenorul echipei CS Universitatea Reșița.

În etapa a IX-a, handbalistele vor juca duminică, 14 noiembrie, de la ora 12:00, cu CSU Universitatea de Vest Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru