Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După un an dificil pentru sportul reșițean, Clubul Sportiv Școlar Reșița, cu sprijinul Inspectoratului Școlar, a premiat antrenorii și sportivii care au obținut rezultate notabile la competițiile desfășurate în anul 2020!

„Sunt foarte bucuros că am reuşit, cu sprijinul substanţial al Inspectoratului Şcolar, al doamnei inspector general Pristavu şi al domnului inspector general adjunct Nosal, să îi premiem pe sportivii care, în acest an foarte greu, au participat la competiţiile naţionale. Şi nu numai că au participat, dar au şi obţinut rezultate foarte bune. La final de an, chiar înainte de Crăciun, cred că este un cadou binemeritat. Au fost premiaţi sportivii de la secţiile de nataţie, atletism, gimnastică artistică, gimnastică ritmică şi lupte. Este vorba despre următorii sportivi: Denis Popescu, singurul care a obţinut locul I la seniori, de la secţia de nataţie; de la secţia de gimnastică artistică, Felix Simion, Robert Aioanei, Andrei Titi, Richard Drăgulescu; la gimnastică ritmică, Larisa Ristea; la atletism, Daria Grigoroiu şi Andreea Suhai; la lupte, Erich Loidl, Florin Gafton, Andrei Bărbulescu, Tania Adam, Cristian Orbu, Alexandru Strateciuc, Flavius Drăgan şi Andrei Toth. Mulţi dintre aceşti sportivi fac parte şi din loturile naţionale de juniori şi sperăm că ne vor reprezenta cu cinste la concursurile internaţionale care sperăm să aibă loc de anul viitor”, a declarat Marius Creţeanu, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița.

Alături de sportivi, au fost premiaţi şi antrenorii Nadia Câmpan, Robert Bălan, Alexandru Avram, Ioan Balint, Luminiţa Laţcu, Dana Târba, Florin Dinţă, Adrian Dacica, Ştefan Nagy şi Octavian Bârsanu.

„Știu că n-a fost un an foarte ușor pentru sportivi și antrenori, atât din punct de vedere al pregătirii, cât și din punct de vedere al condițiilor de antrenament. Au fost perioade în care au putut să se pregătească doar afară, perioade cu întreruperi, dar mă bucur că în 2020 sportivii au reușit să obține unele dintre cele mai bune rezultate. Pe site-ul ISJ-CS sportivii vor fi promovați de fiecare dată, la toate disciplinele sportive. Mă bucur că Reșița a obținut locul I la ultimul campionat național școlar care s-a ținut în România, chiar la Reșița, în perioada 6-8 martie. Aici mă refer la Școlarele de lupte, unde mai mulți copii ai Reșiței au urcat pe podium. ISJ-CS s-a luptat pentru obținerea acestor sume consistente pentru premierea sportivilor, care reprezintă exact meritele și drepturile lor”, a declarat și inspectorul Robert Nosal.

JCS-Ștefan Moraru