Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe stadionul din Valea Domanului, în etapa a VIII-a a Ligii 2! CSM Reșița este pe locul 14, cu 8 puncte și are șansa să urce în clasament în cazul unui succes în partida de sâmbătă!

Echipa pregătită de Flavius Stoican vine după succesul cu 3-2 de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, iar Pandurii Târgu Jiu a produs supriza în etapa precedentă și i-a administrat Corvinului Hunedoară prima înfrângere din acest sezon al ligii secunde.

„Moralul echipei este bun, băieții sunt mai încrezători și important este să conștientizăm că faptul că n-am realizat încă nimic, doar trei puncte în clasament în urma victoriei cu Concordia Chiajna. Ne așteaptă un joc cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, pe care trebuie să-l tratăm la fel de serios și trebuie să fim responsabili. Avem puterea să câștigăm și această partidă de sâmbătă, chiar dacă întâlnim un adversar care în etapa trecută a bătut pe Corvinul Hunedoara, o echipă care a fost neînvinsă la momentul respectiv. Deci, una peste alta, va fi o partidă dificilă, dar am încredere că putem să ne bucurăm după acest joc. Avem probleme de lot, Sebastian Velcotă are de câteva zile o problemă musculară și sper să-și revină cât mai repede. Răuță a fost zilele trecute incert și vom vedea dacă-l vom putea recupera până la ora meciului. De asemenea, Ciprian Rus este suspendat după cartonașul roșu primit în ultima etapă. În afară de aceștia, toți jucătorii sunt valizi!”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru