Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus vineri, 21 aprilie, cu scorul de 5-1 în deplasarea de la Crișul Chișineu Criș, în etapa a IV-a a play-off-ului Seriei a VIII-a! Înfrângerea din etapa trecută de la Ghiroda i-a făcut pe elevii lui Cheregi să nu aibă milă de Crișul, iar CSM a reușit o victorie de moral, având în vedere că urmează un alt meci tot în deplasare!

Golurile reșițenilor au fost înscrise de Aboubacar și Fota, care au reușit câte o „dublă”, iar Velcotă a marcat din penalty. Golul de onoare al Crişului a fost înscris de Bortiş în ultimul minut de joc. Reșița este pe primul loc cu 51 de puncte, fiind urmată de Lipova cu 46 și Ghiroda cu 42.

„În primul rând, vreau să-i felicit pe băieți pentru ceea ce au exprimat în acest meci, pentru că nu am avut o săptămână prea liniştită, ca să spun așa. Nu am fost de acord cu toții de ceea ce am jucat în prima repriză la Ghiroda și mă bucur că am reușit să conștientizăm că valoarea echipei este cu totul și cu totul alta. Cred că nu s-a pus nicio secundă problema învingătorului. Am reușit să expunem ceea ce am pregătit și ceea ce ne dorim ca să facem. Mă bucur că am reușit să dăm și goluri multe, ceea ce este un lucru benefic pentru noi, pentru că ne dă încredere pentru ceea ce urmează. Felicit încă o dată jucătorii și pe toți colegii mei.Este greu să evidenţiez pe cineva anume, pentru că mulţi jucători au avut evoluții foarte bune. Dacă ar fi să fac acest lucru, în primul rând i-aş remarca pe cei care au intrat de pe bancă. Fota, care a înscris două goluri, pentru că este un jucător profesionist și intră cu o dăruire extraordinară. El se pregătește foarte bine şi cred că este cel mai îndreptățit să ia coroana cu lauri, ca să spun aşa. Dar vreau să-i felicit pe toți, pot spune că a fost o victorie de moral, care ne dă încredere pentru ceea ce urmează. Am reușit să marcăm multe goluri, dar este doar o etapă, mai sunt multe etape de jucat. Nu suntem matematic la baraj, încă nu mă uit cu nici un ochi la seria a șaptea, mă concentrez la meciurile din acest play-off, acum ambii ochi sunt ațintiți la meciul următor, de la Lipova. Aboubakar este un profesionist 100%, așa se antrenează și așa joacă, până la ultima picătură de energie. A dat două goluri de autor. De fapt, asta e rețeta generală care ne caracterizează, multă muncă și efort, toți care au intrat au venit cu dorință și au dat totul!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Zimmermann (65’ Căpățână), Bărboianu (70’ Szijj), Rimovecz, Ardei (65’ Fota), Dudea, I. Popescu, Velcotă, Negru (70’ Gomboș), Drăghiceanu, Chera și Gakou (70’ Dane).

În etapa a V-a, Reșița va juca pe 28 aprilie, în deplasare, cu Șoimii Lipova.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Sport Arad