Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbalul reșițean are viitor! Echipa CSM Reșița U19, antrenată de Leontin Doană, a reușit să se califice în semifinalele Cupei României, după ce a trecut cu 4-1 de SCM Zalău U19! Reușitele rosso-nerilor au fost semnate de Robert Mihaly și Abel Ursu (hattrick)!

Acum, elevii lui Doană așteaptă tragerea la sorți, iar în această fază a competiției meciurile se vor desfășura tur-retur. Alături de CSM Reșița U19, în semifinale s-au mai calificat Aerostar Bacău, Chindia Târgoviște și Kinder Constanța.

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru jocul prestat, chiar dacă am fost conduși cu scorul de 1-0. Am reușit să revenim și să câștigăm, iar pe această cale merită toate felicitările. Acești tineri fotbaliști au demonstrat încă o dată că au valoare. Au dovedit acest lucru și în campionat, deoarece suntem neînvinși și sperăm să mergem mai departe în Cupa României. Ne-am calificat în primele patru pe țară și sperăm să nu ne oprim aici. Avem o șansă mare având în vedere că se va juca tur-retur, iar la noi acasă este greu să ne învingă cineva. Băieții s-au descurcat destul de bine și când au evoluat la echipa mare, păcat că au adunat puține minute, dar sperăm ca pe viitor, prin prestația lor, să se impună în echipa de seniori!”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

JCS-Ștefan Moraru