Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a disputat sâmbătă, 18 februarie, un amical cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, încheiat cu scorul de 1-1. În opinia lui Cheregi a fost un test bun pentru formația sa, având în vedere faptul că Viitorul Pandurii evoluează în Liga 2!

Golul rosso-nerilor a fost înscris de Ștefan Bărboianu, lovitură liberă direct în vinclu, dar formația din Valea Domanului ar mai fi putut înscrie, având în vedere numărul mare de ocazii irosite.

„Cred că a fost un test util. Este clar faptul că încă există o diferență între Pandurii și noi, pentru că în unele momente au avut o altă viteză de joc. Viitorul este în altă etapă de pregătire, deoarece după cum bine știm Liga 2 începe săptămâna viitoare. Noi suntem pe la mijlocul pregătirii, ca să zic așa. A fost un test bun, împotriva unor jucători buni și cred că ne-am ridicat la nivelul unei echipe de Liga 2. Îmi pare nespus de rău că n-am fructificat ocaziile pe care le-am avut. La scorul de 1-0 am avut ocazii foarte clare. În repriza a doua am avut, din nou, situații bune de a marca. Una peste alta, am avut o săptămână bună, reușită, cu două meciuri bune. Urmează o evaluare ca să vedem unde ne aflăm în acest moment. O să facem planificarea pentru etapa a doua de pregătire, când vom avea două jocuri. Marți vom juca cu Buziaș, iar sâmbătă ne juca cu Șimian, probabil la Severin!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

JCS-Ștefan Moraru