Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa pregătită de Alexandru Pelici a remizat sâmbătă, 10 octombrie, scor 0-0, cu Metaloglobus, în etapa a VII-a a Ligii 2. După acest meci, CSM Reșița a acumulat 8 puncte, iar în cele șase etape de până acum are înregistrate două victorii, două remize și două înfrângeri. De remarcat este faptul că din cele 8 puncte din clasament, 7 au fost obținute la jocurile din deplasare!

„Am întâlnit o echipă care a avut un început de campionat foarte bun, fără înfrângere. Noi ne doream să recuperăm din punctele pierdute acasă etapa trecută, şi am reuşit. Asta e atitudinea pe care trebuie s-o avem. Atitudinea din jocul cu Craiova s-a repetat la acest meci, poate cu puţină şansă am fi putut pleca şi cu cele trei puncte puse în joc. Asta e linia pe care trebuie să mergem: nasul jos, la muncă, fără fiţe, pentru că în ziua de astăzi nu mai joacă numele. Indiferent cum te numeşti, trebuie să pui osul la treabă. Când munceşti, te mai ajută şi soarta. Au avut şi ei şansele lor, au trecut milimetric pe lângă gol în două sau trei situaţii, momente în care noi am fost poate ajutaţi de soartă. Când faci ceea ce trebuie şi eşti consecvent în ceea ce faci, mai devreme sau mai târziu vin şi rezultatele. Trebuie să fim o echipă, în primul rând”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul CSM Reșița.

„Din păcate, n-am reuşit să luăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă care se apără pe două linii, în general echipele mici asta fac. A fost foarte greu pentru noi să-i deschidem. Din păcate, am pierdut iarăşi două puncte, iar va trebui să recuperăm cu o victorie în deplasare punctele pierdute acasă. Reşiţa este o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, cred că în momentul de faţă nu merită locul pe care îl ocupă în clasament. Îmi pare rău că sunt acolo unde sunt. Dar, din punctul meu de vedere, jocul pe două linii nu e fotbal. După părerea mea fotbalul trebuie să se joace pe o posesie bună şi pe o construcţie bună. Dar asta a fost decizia tactică a lui Alex, strategia lui, şi iată că a reuşit să câştige puncte în deplasare”, a spus Gabriel Manu, antrenorul formaţiei Metaloglobus.

CSM Reșița: Alberto Cobrea, Caius Lungu, Alin Dudea, Laurenţiu Breşneni, Lorenzo Acka, Cristian Danci, Denis Brânzan, Nini Popescu, Emanuel Dat, Cătălin Bagherea și Laurenţiu Buş. Rezerve: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Luis Spînu, Vlad Chera, Ovidiu Raşoveanu, Daniel Ciobanu, Adrian Ilie, Costel Costache și Victoraş Astafei.

În etapa următoare, CSM Reșița va juca acasă, pe data de 17 octombrie, de la ora 11:00, cu Pandurii Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru

Foto: Sport Pictures

Adaugă comentariu