Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11, cu CS Concordia Chiajna, pe stadionul din Valea Domanului, în cadrul etapei a VII-a a Ligii 2! Rosso-nerii nu trec printr-o formă prea bună, după ce în etapa trecută au fost învinși de Corvinul Hunedoara cu 2-0, iar Chiajna, care a remizat 0-0 cu Steaua, va dori să se impună la Reșița pentru a nu pierde contactul cu prima jumătate a clasamentului!

Antrenorul Flavius Stoican știe ce trebuie făcut pentru un rezultat favorabil Reșiței în jocul de sâmbătă: „Multă muncă și încredere și sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. E un campionat foarte echilibrat, nu există diferențe de valoare între echipe, ci doar de entuziasm!“

Echipa pregătită de Stoican este pe locul 16, cu doar 5 puncte, având un golaveraj de 3-9 și are mare nevoie de victorie. În schimb, Concordia este pe locul 8, cu 8 puncte și are un golaveraj superior de 11-4. După acest joc de pe teren propriu, Reșița va juca tot în Valea Domanului cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe 30 septembrie.

JCS-Ștefan Moraru