Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii pregătiți de Mihai Rohozneanu și Radu Bote vor întâlni vineri, 8 aprilie, de la ora 17:00, formația CSM Odorheiul Secuiesc, în Sala Polivalentă!

Ambele echipe au câte 24 de puncte și ocupă primele două locuri din clasamentul play-off-ului de promovare al Diviziei A. Pe locul 3, la opt puncte distanță de cele două echipe, se află CSM Făgăraș. Așadar, partida dintre Reșița și Odorhei reprezintă un adevărat derby pentru promovare, iar echipa care se va impune va lua o opțiune importantă în vederea câștigării play-off-ului.

„Am mai spus faptul că Odorheiul, din punctul meu de vedere, este cea mai bună echipă din acest play-off de promovare. Handbaliștii de la CSM Odorhei sunt foarte bine organizați, joacă foarte bine tactic și sunt foarte disciplinați. Acest lucru nu trebuie să ne sperie și vom juca la victorie, mai ales că vom evolua și pe teren propriu. Avem o revanșă de luat pentru că la ei am pierdut. Ne-am antrenat toată săptămâna doar cu gândul la victorie, iar la ora meciului vom fi foarte concentrați și motivați. Fac apel la toți iubitorii handbalului reșițean să vină vineri la Sala Polivalentă și să ne susțină. Vom încerca să ne răsplătim fanii cu o victorie. Legat de lot, nu avem jucători accidentați”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

În partida din turul play-off-ului, CSM Odorheiul Secuiesc a câștigat clar împotriva Reșiței cu scorul de 32-23.

JCS-Ștefan Moraru