Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a trecut sâmbătă, 17 septembrie, și de ACS Progresul Pecica, cu scorul de 3-1, în etapa a IV-a a Ligii 3, Seria a VIII-a! 

Rosso-nerii au avut, din nou, un început de partidă perfect, reușind să deschidă scorul încă din minutul 3, prin tânărul Alexandru Negru, care a prins un șut imparabil din afara careului. Drăghiceanu și Breșneni au ratat pe rând încă două șanse de a majora avantajul gazdelor. În partea secundă a partidei, Drăghiceanu a executat o lovitură liberă direct în zid, mingea a revenit la Bărboianu, care a marcat pentru 2-0 cu un șut de la aproximativ 25 de metri. Bozian Bogdan de la oaspeți a redus din diferență printr-un voleu spectaculos, dar ultimul gol al meciului avea să fie marcat de un alt jucător al Reșiței. Alexandru Avramovici a înscris din interiorul careului pentru scorul de 3-1, iar formația pregătită de Cheregi pare una solidă, în ciuda faptului că evoluează în primul 11 mulți jucători tineri. După această etapă, echipa din Reșița este lideă, cu maxim de puncte după primele patru etape.

„A fost un meci greu, exact așa cum am anticipat. Am întâlnit o echipă interesantă, cu jucători aduși de la Academia UTA Arad și cu fotbaliști experimentați. Nu am fost în nicio secundă liniștiți, decât atunci când s-a încheiat meciul. După șase etape, și aici includ și cele două meciuri din Cupa României, aș putea preciza că am făcut o evaluare a echipei și până în momentul de față suntem în grafic. Dacă la început am avut câteva semne de întrebare, după cele șase meciuri mă declar mulțumit de prestația echipei atât în campionat, cât și în cupă. Am făcut meciuri bune, iar etapă de etapă debutăm câte un copil. La acest meci cu Pecica a debutat Paul Mereu, un jucător născut în anul 2005. Pe această cale aș dori să-l felicit și pe Cristian Zimmermann, mai ales pentru evoluția avută în prima repriză, când a avut două intervenții miraculoase. Aș dori să spun și faptul că sunt bucuros că a marcat și Alexandru Avramovici, care a venit de pe banca de rezerve cu un plus în jocul nostru”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Ștefan Bărboianu, Cornel Ardei, Sergiu Rimovecz, Nicușor Fota, Ionuț Popescu, Laurențiu Breșneni, Robert Petre, Marian Drăghiceanu, Alexandru Negru și Gakou Aboubacar. Rezerve: Erhard Ludovic, Paul Mereu, Cristian Curescu, Sebastian Velcotă, Laurențiu Bălă, Vlad Chera, Bogdan Szijj, Alexandru Avramovici și Miroslav Veca.

În etapa a V-a, elevii lui Cheregi vor evolua pe data de 23 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare, contra formației ACB Ineu.

JCS-Ștefan Moraru