Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 17 octombrie, acasă, de la ora 11:00, împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu. Oltenii sunt ultimii în Liga 2, cu înfrângeri pe linie, iar echipa pregătită de Alex Pelici ocupă locul 13, cu 8 puncte în 6 meciuri!

„Vrem să obținem prima victorie pe teren propriu. Prima victorie trebuia să fie la partida precedentă, cea cu Slobozia, dar s-a văzut ceea ce s-a întâmplat. Vrem să câștigăm cu Pandurii, luăm în serios acest meci, chiar dacă echipa din Târgu Jiu este pe ultimul loc. Legat de lot, doar Deivydas Matulevičius are ceva probleme cu o întindere musculară, de vreo trei săptămâni. Încă așteptăm de la DSP rezultatele testelor pentru coronavirus”, a spus Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Formația din Târgu Jiu s-a confruntat în ultima perioadă și cu alte probleme decât cele fotbalistice. Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis să excludă Pandurii Tg. Jiu din Liga 2. Acest lucru s-a întâmplat după ce FRF a respins certificarea clubului pentru acest sezon din Liga 2. În cele din urmă, Pandurii și-a căutat dreptatea la TAS, a câștigat și a fost reprimită în campionat.

Pe primul loc în Liga 2 se află în continuare FC Universitatea Craiova 1948, cu 17 puncte, urmată de trei echipe, fiecare cu câte 13 puncte. Este vorba despre Universitatea Cluj, Metaloglobus și FC Rapid București.

JCS-Ștefan Moraru