Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca, în deplasare, cu CS Corvinul Hunedoara, meci ce se va disputa sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11 și va conta pentru etapa a VI-a a Ligii 2!

Rosso-nerii vin după două meciuri amicale cu echipe de primă ligă, la finalul cărora antrenorul Flavius Stoican a concluzionat că jucătorii săi sunt motivați și că vor mult mai mult de la fotbal.

„Este o dorință la fiecare dintre jucători să ajungă la un nivel mai mare. Sunt mulțumit de băieți ca și atitudine în aceste două săptămâni în care ne-am pregătit. Până în iarnă toți jucătorii sunt sub evaluare, deoarece vreau să creăm un grup frumos la Reșița. Vrem să avem o echipă suficient de bună pentru a ne menține în Liga 2, iar la anul, din punct de vedere administrativ, să avem dreptul și șansa să promovăm. Urmează partida cu Corvinul Hunedoara, o echipă care pleacă favorită, deoarece joacă acasă. Vom întâlni o formație care-și dorește să termine în primele șase și din câte am înțeles nici această echipă nu are drept de promovare. Totuși, sunt convins că oamenii de acolo își doresc să termine campionatul în jumătatea superioară. Ne așteaptă un meci greu, dar sper să plecăm de la Hunedoara cu punct sau puncte!”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Corvinul stă foarte bine în clasament, surprinzător s-ar putea spune, deoarece este nou-promovată și se află pe locul 2, cu 11 puncte, la egalitate cu FC Buzău și cu Unirea Slobozia. Reșița este pe 14, cu doar 5 puncte acumulate în 5 partide.

JCS-Ștefan Moraru