CSM Reșița încheie anul 2021 pe locul 2 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 18 decembrie, cu scorul de 50-22 (20-13), partida cu CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu. Aceasta a fost ultimul joc al rosso-nerilor din 2021, iar băieții pregătiți de Radu Bote și Mihai Rohozneanu au terminat anul pe locul al doilea, după CSM Oradea!

La finalul jocului, suporterii prezenți în tribune au aruncat în teren jucării de pluș, care vor fi donate copiilor de la Centrul „Sfânta Maria”.

Cred că a fost un spectacol total. Am câştigat la o diferenţă foarte mare, ştiam că este ultimul nostru meci şi am vrut să lăsăm o impresie foarte bună la final de an. Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor şi iubitorilor de handbal. Locul doi la sfârșit de an este cel preconizat de mine de la început. Ştiu nivelul Ligii a II-a, dar ceea ce m-a preocupat pe tot parcursul sezonului a fost cum reuşim noi să tratăm meciurile şi să ne autodepăşim, să ne motivăm. Din păcate, au fost nişte meciuri în care lucrurile nu au mers. Ştiţi foarte bine, eu sunt realist. Nu pot să uit că am câştigat aici la 17 goluri cu Craiova şi am pierdut la două goluri pe terenul lor. Nu uit, dar am trecut peste. Nu asta este valoarea noastră, dar lucrez, lucrez ca să fac din ei nişte „câini”, îmi doresc să avem aici o bază de jucători reșiţeni. Vom mai avea două-trei zile de mişcare, după care intrăm în vacanţă. În jurul datei de 6-7 ianuarie vom relua pregătirile, deoarece în 22 avem meci. Nu ştim deocamdată cu cine, au fost patru serii, continuă în competiţie primele două din fiecare serie, cu dueluri tur-retur. Vom avea deplasări lungi, Botoşani, Galaţi, Medgidia, Piteşti, Sighişoara și Odorhei. Primele două clasate vor urca automat în prima ligă, iar următoarele două se duc la baraj. Îmi propun să câştigăm tot, eu nu mă dau la o parte. Vom juca fiecare meci la victorie, vom vedea ce va fi şi ce susţinere vom avea. Este clar că avem un lot foarte tânăr, cu o medie de 20 de ani, şi mai avem mult de muncit. Acolo nivelul este mult mai ridicat, sperăm ca fanii să ne susţină în continuare, pentru că avem mare nevoie de ei”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la echipa reșițeană.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Alexandru Blagoe, Denis Dumuţa, Marius Negru (8 goluri), Cătălin Obrocea, Marius Bahan (6), Raul Heimbach (3), Daniel Burac (2), Mircea Negru (5), Marian Mitran (3), Andrei Bondoc (5), Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban (6), Rareş Scurt (1), Lucian Ignat (3), Eduard Belchite (4).

JCS-Ștefan Moraru