Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a învins vineri, 17 martie, în deplasare, cu scorul de 2-0, CS Avântul Periam, în penultima etapă a Seriei a VII-a a Ligii 3! Mensah (min. 63) și Rimovecz (min. 76) au fost autorii reușitelor echipei antrenate de Cheregi, care a acumulat astfel 39 de puncte. Lipova a remizat la Buziaș, 1-1, și rămâne pe poziția secundă, la trei puncte în spatele Reșiței!

„Cred că în acest moment cel mai important e faptul că am luat cele trei puncte. A fost un meci disputat, echilibrat. Eram sigur că vom întâlni un adversar care se prezintă mult, mult peste ceea ce a oferit în turul campionatului și aici aș vrea ca să-l felicit în primul rând pe colegul meu, pe Răzvan Leucă, un antrenor care și-a lăsat amprenta pe această echipă. Dar, una peste alta, cred că este o victorie care nu lasă loc de interpretări, pentru că ostilitățile în teren au decurs bine. Din păcate, din nou a trebuit să vină această repriză a doua magică pentru a face diferenţa. Pentru noi chiar a fost o repriză secundă bună, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul anterior. Este un rezultat foarte important, care ne consolidează poziţia în clasament. Mă bucur că jucătorii care au avut probleme medicale se reintegrează în echipă, aştept cu nerăbdare să revină şi Breşneni, să pot apela şi la el. Ţin să-i felicit pe băieți și vreau să ne pregătim cât mai bine pentru ceea ce urmează!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Zimmermann, Rimovecz, Dudea, Ardei, Szijj, Popescu, Mensah, Negru, Velcotă, Chera și Dane. Rezerve: Căpățână, Fota, Petre, Bărboianu, Gakou, Gomboș, Trancă și Drăghiceanu.

În ultima etapă dinaintea play-off-ului, pe 25 martie, CSM Reşiţa va juca, acasă, împotriva formaţiei Crişul Chişineu Criș.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Sorin Mihancea