Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18, în deplasare, partida tur cu CSM Deva, meci contând pentru barajul de promovare în Liga 2!  Atât Reșița, cât și Deva și-au dominat seriile în care au evoluat și se anunță o „dublă’’ interesantă și echilibrată la prima vedere!

Chiar dacă meciul tur se va disputa la Deva, fotbaliștii pregătiți de Cheregi se vor simți ca acasă, având în vedere numărul mare de suporteri reșițeni care vor face deplasarea la acest prim joc.

„Suntem în fața ultimelor două meciuri, practic adevăratele finale. Aceste două jocuri sunt decisive, deoarece au trecut foarte multe meciuri pe care le-am câștigat și ne-am îndeplinit obiectivul. Totuși, suntem conștienți că mai avem două jocuri, unde trebuie să fim foarte concentrați. Vom întâlni un adversar bun, care a câștigat detașat seria. Deva are în componență jucători interesanți, are un antrenor bun, care propune și un joc foarte ofensiv. Ne așteaptă un meci greu, sunt conștient de acest lucru, dar am încredere că putem scoate maximum din acest joc. Din păcate, avem probleme de lot. Aboubacar Gakou nu se poate pregăti și va lua o pauză până la terminarea celor două meciuri. Nu are un diagnostic favorabil. În afară de el, indisponibil este și Mensah. Se anunță la acest meci un număr mare de suporteri reșițeni care vor fi alături de noi și țin pe această cale să le mulțumesc. Cred că ne vor transmite, ca de fiecare dată, o energie pozitivă. Încă o dată, le mulțumesc pentru susținere și pentru prezența lor în număr mare la acest meci din deplasare. Din ce am analizat, Deva este o echipă organizată, care inițiază bine jocul și care are o construcție bună, de unde încearcă să inițieze atacuri elaborate. Deva este bună la faze fixe, deoarece are jucători buni de Liga 3, care an de an sunt prezenți în fazele finale ale acestei competiții.’’, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Returul este programat pentru miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea