Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a obținut vineri, 30 noiembrie, un succes cu scorul de 3-1 în fața formației Industria Galda, într-un meci din ultima etapă a turului Ligii a III-a, Seria a IV-a. Pentru echipa pregătită de Leo Doană au înscris Dumitru Ene (min. 47 și 91) și Dragoș Săulescu (min. 61), iar oaspeții au marcat golul de onoare prin Gergely (min 93).

Căpitanul Reșiței, Zimmermann, a repetat performanța din etapa trecută și a apărat în repriza a doua o lovitură de la 11 metri, la scorul de 2-0 în favoarea rosso-nerilor. De când a preluat echipa, Leo Doană a obținut cinci victorii și a remizat o dată, pe teren propriu, cu Național Sebiș. După această ultimă partidă din tur, Alexandru Taciuc și Alexandru Izmană și-au reziliat contractele cu gruparea din Valea Domanului.

Vreau să-mi felicit băieții pentru modul cum au jucat din momentul în care am venit la echipă. Mă bucur că au înțeles ce am dorit de la ei și au dovedit că au valoare. Rezultatele înregistrate de echipă de cand am venit au confirmat acest lucru. Mi-aș dori ca în retur să avem la dispoziție cam același grup de jucători. Pe 14 ianuarie 2019 aș vrea să începem pregătirea, dar acest lucru îl voi discuta cu președintele Cristi Bobar. Primul meci oficial din retur îl vom avea pe data de 3 sau 4 martie”, a declarat Leo Doană.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Ivan Prodan, Laurențiu Breșneni, Hristos Vadasis, Dumitru Ene, Marius Staicu, Cătălin Mierlici, Alexandru Taciuc și Dragoș Săulescu. Au mai jucat: Marian Musteța și Alexandru Izmană. 

La finalul turului, CSM Reșița ocupă locul 7 în clasament, cu 26 de puncte, la opt lungimi distanță de liderul seriei, Șoimii Lipova.

Adaugă comentariu