Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a obținut vineri, 7 octombrie, doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, în deplasare cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în etapa a VII-a a Ligii 3, Seria a VIII-a!

Velcotă a marcat golul rosso-nerilor în minutul 70, printr-un șut de la marginea careului de 16 metri, după ce Andrei Mura, fostul jucător al Reșiței din sezonul trecut, deschisese scorul în prima repriză, tot după o execuție din afara careului. Elevii lui Cheregi se mențin în fruntea clasamentului cu 16 puncte, în ciuda faptului că în ultimele două etape Reșița n-a simțit „gustul” victoriei! Echipa din Valea Domanului este urmată în clasament de Pobeda Star Bisnov cu 15 puncte și Progresul Pecica cu 13.

„Un egal cu Ghiroda, cu o echipă bună, care are şi ea ca obiectiv unul din primele patru locuri. Au făcut o primă repriză bună, au echilibrat bine jocul. Ce pot să vă spun referitor la rezultat? Sunt nemulțumit, pentru că îmi doream să câștig. Ce mă bucură mult este atitudinea din repriza a doua, faptul că au înțeles ceea ce era de făcut. Vreau să îi felicit pe cei care au intrat în repriza a doua, la pauză. Din punctul meu de vedere, am dominat repriza a doua de la cap la coadă, am avut jocul în mână, foarte multe ocazii. Nu știu dacă echipa gazdă în a doua repriză a ajuns de două ori la poartă. Una peste alta, un rezultat care mă nemulțumește, dar dacă pot să spun că mă mulțumește ceva, este evoluția jucătorilor din repriza a doua, ceea ce denotă faptul că din punct de vedere fizic putem duce bine jocul până la sfârșit, urmează să găsim cauzele pentru ceea ce s-a întâmplat în prima repriză”, a spus antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Zimmermann, Ardei, Rimovecz, Breșneni, Bărboianu, Avramovici, Petre, Drăghiceanu, Negru, Popescu și Fota. Rezerve: Mereu, Veca, Domil, Gakou, Szijj, Velcotă, Chera, Curescu, Erhard.

Pentru rosso-neri urmează partida de sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:00, de acasă, cu CS Avântul Periam.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea