Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat pregătirea de vară cu un ultim joc amical, în care băieții lui Călin Cheregi s-au impus cu scorul de 4-1 contra Avântului Periam!  Rus, Bărboianu, Velcotă și Szijj au înscris golurile CSM-ului în acest ultim joc de pregătire, în care Cheregi a vrut să vadă la treabă încă o dată aproape toți jucătorii pe care-i are la dispoziție. Sâmbăta viitoare, Reșița va juca cu Unirea Slobozia, de la ora 11, acasă, primul meci oficial din noul sezon al Ligii 2!

Clubul din Valea Domanului a mai adus un atacant, pe Joseph Godwin (20 de ani), venit de la UTA Arad și care a evoluat aproximativ 15 minute în amicalul cu Periam.

„Concluzia pozitivă a acestui ultim amical este că am înscris patru goluri, dar au fost și lucruri care m-au nemulțumit. Cu siguranță că le vom remedia până la meciul de campionat cu Slobozia. Nu mi-a plăcut modul în care am primit golul și vom remedia acest aspect. În prima repriză parcă am intrat ușor relaxați în meci, dar având în vedere că venim după o perioadă destul de grea de pregătire, jucătorii pot avea o anumită scuză. În schimb, în repriza a doua mi-au plăcut primele 15-20 de minute, în care ne-am creat multe ocazii. Am avut acțiuni bune de poartă, pe care le-am lucrat la antrenament și acest lucru s-a văzut. Bărboianu a ieșit accidentat, dar din ce am discutat cu staff-ul medical credem că are o simplă contractură. Cred că de marți se va antrena normal. Am luat decizia să iasă de pe teren tocmai din precauție. Sperăm să nu fie mai mult de o ușoară contractură musculară. El se simte destul de bine și sper să nu fie o problemă gravă. În acest moment suntem echilibrați pe toate posturile, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Stăm bine și la capitolul juniori și mă bucur foarte mult că acești copii cresc de la zi de la zi. Avem soluții pe bancă, l-am avut pe Domil titular, care este un copil născut în 2007. Pe parcursul jocului cei care au intrat au jucat bine. Mi-au plăcut Gomboș, Negru și Rimovecz. Cu acești copii mergem la luptă și mă bucur că provin de la centrul de copii și juniori de la Reșița. De la primul meci oficial din acest campionat aștept o evoluție bună a echipei și mă aștept să câștigăm jocul. Ne dorim foarte mult acest lucru și așteptăm o prezență mare a spectatorilor. Sper că vor fi alături de noi, așa cum au fost de fiecare dată, iar la sfârșitul meciului cu Slobozia îmi doresc să le oferim victoria pe care ne-o dorim cu toții.”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Contra, Bărboianu, Dudea, Sabău, Rimovecz, Popescu, Dolghi, Drăghiceanu, Domil, Chera și Rus. Pe parcursul reprizei secunde au intrat și ceilalți jucători din lot.

JCS-Ștefan Moraru