Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus duminică, 30 ianuarie, cu scorul de 4-0, în primul amical al iernii, cel cu Phoenix Buziaș, formație de pe locul secund din Liga a IV-a din Timiș!

Pentru echipa lui Dan Alexa au marcat Vasluian, Drăghiceanu, Mediop și Aboubacar, iar pentru rosso-neri urmează amicalul de acasă cu Politehnica Timișoara, de pe data de 5 februarie.

„Acest amical a fost primul al nostru și m-a interesat foarte mult ca să închidem cele două săptămâni de pregătire cu un meci. Am încercat să le dau minute jucătorilor și din păcate, avem accidentări. Ardei și cu Cristea nu au putut evolua la acest meci, iar în această situație unii au jucat 90 de minute, ceea ce nu este chiar normal. Aici mă refer la Rimovecz și la Jorza. Totuși, a fost un amical bun, împotriva unei echipe bune, care s-a întărit și este o pretendentă la promovare în Liga 3. S-a văzut că ne-a lipsit ritmul de joc, am luat unele decizii greșite în anumite situații din meci, dar până la urmă important este că ne-am făcut antrenamentul și am ieșit sănătoși după acest amical. Sunt mulțumit de lot, i-am adus pe Dudea și Manolache, doi jucători pe care i-am dorit foarte mult, ambii având experiență. Încercăm să mai aducem jucători tineri. Cu Pedro Henrique avem unele probleme legate de viză, el fiind extracomunitar, dar sper să-l avem în cantonamentul din Turcia. Face antrenamente în Brazilia, așteptăm să-și ia viza și să vină în România. Ne așteaptă amicalul cu Poli, vom juca împotriva unui adversar superior celui întâlnit în acest meci. Timișoara are jucători cu experiență, este o echipă bună a Ligii 2, dar pentru noi este important să-i încărcăm pe jucători din punct de vedere fizic și să nu apară accidentări”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru