Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Amenințările lui Bobar au dat, deocamdată, roade! Rosso-nerii s-au conformat și au învins sâmbătă, 4 noiembrie, cu scorul de 5-0 formația Metaloglobus București, în etapa a XII-a a Ligii 2!

Alin Dudea a deschis scorul în minutul 27 printr-o lovitură de cap, din cornerul executat de Marian Drăghiceanu. Partida a devenit ușoară pentru Reșița în minutul 35, când Bradley Diallo a văzut cartonașul roșu, după o intrare dură, cu talpa, la Sergiu Rimovecz. Înainte de pauză, nou-venitul Damian Isac a reușit o execuție superbă și a înscris pentru 2-0 printr-un șut de la 20 de metri, direct în vinclul porții echipei vizitatoare. Recitalul rosso-nerilor a urmat și după pauză: Ciprian Rus a marcat în minutul 54, Denis Fărăgău a dus scorul la 4-0 în minutul 66, iar ultima reușită i-a aparținut lui Mediop în minutul 80. La acest meci, antrenorul Flavius Stoican nu a avut drept să stea pe bancă, după cartonașul roșu primit cu Chindia. Indicațiile de pe margine au fost date de secundul Ștefan Bărboianu.

Înainte de această partidă, Bobar i-a amenințat pe jucători că nu-și vor mai primi salariile în cazul în care nu vor câștiga ultimele patru meciuri ale anului. Primul pas a fost făcut, se pare că jucătorii au înțeles mesajul șefului din Valea Domanului, iar acum fotbaliștii lui Stoican mai au trei examene de dat. CSM Reșița mai are de jucat cu FC Unirea Dej în deplasare, CSM Alexandria acasă și cu CSC Șelimbăr în deplasare.

CSM Reșița: Ionuț Rus, Mihai Dolghi, Alin Dudea, Sergiu Rimovecz, Gabriel Gomboș, Damian Isac, Denis Fărăgău, Nicușor Fota, Marian Drăghiceanu, Ciprian Rus și Andrei Lascu. Rezerve: Cătălin Căpățână, Tudor Cociș, Cristian Domil, Alexandru Sabău, Francisc Cristea, Alexandru Negru, Mediop Ndiaye, Ionuț Popescu și Vlad Chera. Antrenor principal Flavius Stoican, antrenor secund Ștefan Bărboianu.

Metaloglobus: Raul Avram, Bradley Diallo, Zakir Yassine, Georgian Honciu, Dragoș Huiban, Andrei Sava, Christ Kouadio, Gabriel Pătrașcu, Okan Chatziterzoglou, Vlad Bogdan și George Caramalău.

În urma acestui succes, echipa reșițeană făcut rocada în clasament cu Metaloglobus. Reșița a urcat pe 15, cu 13 puncte, în timp ce Metaloglobus a picat pe 16, cu 11 puncte.

Partida din etapa a XIII-a dintre FC Unirea Dej și CSM Reșița se va juca pe 11 noiembrie. Formația din Dej ocupă locul 18, cu 10 puncte în cont.

JCS-Ștefan Moraru