Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a învins sâmbătă, 6 noiembrie, în deplasare, cu scorul de 6-1, formația ACS Viitorul Șimian, în etapa a XI-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Rosso-nerii n-au avut emoții și au câștigat fără emoții grație golurilor marcate de Mediop (triplă), Drăghiceanu (dublă) și Amir Jorza!

După această etapă, se pare că Reșița s-a desprins și nu prea mai poate fi ajunsă din urmă, fiind pe primul loc, cu 31 de puncte. Următoarea formație din clasament este CSM Deva, cu 22 de puncte, iar pe locul trei este Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu 21 de puncte, la egalitate cu Voința Lupac, dar cu golaveraj mai bun.

Antrenorul Dan Alexa a spus la final: „Am tratat meciul foarte serios, am înscris repede și am controlat tot meciul de la un capăt la altul. Îmi felicit echipa pentru joc, pentru atitudine și să fim sinceri, nu ne așteptam la un asemenea rezultat. Meciul ni l-am făcut singuri ușor, pentru că l-am tratat așa cum trebuie și am marcat repede. Important este pentru mine ca echipa să câștige, ne gândim la promovare și ne dorim ca nivelul echipei să crească. Avem în componență jucători tineri, îi avem și pe cei cu experiență și trebuie să rămânem în continuare foarte determinați, chiar dacă avem nouă puncte avans. Este bine că ne-am rupt puțin de urmăritoare, dar pentru mine este important să rămânem în continuare serioși. Ne-a ajutat din nou Mediop și la acest joc, este golgheterul echipei, este un jucător providențial și mă bucur că a contribuit la câștigarea meciului. Lucrurile merg spre bine”.

„În primul rând, merită felicitări jucătorii, Dan Alexa și întreg staff-ul. Așa cum am spus tot timpul, avem un obiectiv care nu este ușor de îndeplinit, drumul este lung și este bine că jucătorii capătă încredere. Ceea ce am văzut până acum este un parcurs normal, știam că echipa va trebui să crească de la meci la meci. Gândiți-vă că am adus un întreg lot, peste 18 jucători au venit în vară. Le trebuia un pic de timp, un lucru normal pe care oamenii din domeniul sportului îl înțeleg foarte bine. Avem un obiectiv clar, este un pic ciudat că nu te poți bucura până nu ești promovat, cu acest sistem de la Liga 3. Oricâte meciuri ai câștiga, tot timpul te gândești la acele două baraje, care sunt foarte importante și nu vor fi ușoare pentru noi. Tocmai de aceea trebuie să facem o pregătire foarte bună și în iarnă, să mai întărim două, trei posturi deficitare și să fim pregătiți 100% de baraje”, a declarat și Cristi Bobar, președintele clubului.

CSM Reșița: Micu, Rimovecz, Avram, Bărboianu, Cioinac, Fota, Vasluian, Jorza, Drăghiceanu, Mediop și Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotaru, Sima, Staiculescu, Matiș, Velcotă, Breșneni, Cristodulo și Cristea.

În etapa următoare, rosso-nerii revin pe teren propriu și vor evolua sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14:00, cu Jiul Petroșani.

JCS-Ștefan Moraru