Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sâmbătă seară s-au încheiat, la Timișoara, în Sala Sporturilor Constantin Judea, întrecerile Cupei Banatul 2012 la handbal masculin. La patrulater a participat și echipa CS Caraș-Severin, care ratat trofeul pus în joc, cedând în fața studenților timişoreni, în ultima confruntare a competiției amicale.

În programul de pregătire al echipei masculine de handbal CS Caraş-Severin a fost cuprins şi turneul „Cupa Banatul“, organizat de Universitatea Politehnica Timişoara. Întrecere găzduită de Sala Sporturilor „Constantin Jude“ din municipiul de pe Bega, timp de două zile, la finele săptămânii trecute. Au participat patru formaţii, toate care activează în Liga Naţională de handbal.

C.S. Caraş-Severin a înregistrat două victorii şi un eşec. S-a impus cu 33-28, în faţa echipei Pandurii Lignitul Tg. Jiu, şi cu 29-25, în disputa cu Universitatea Transilvania Cluj-Napoca. Şi a cedat cu 23-26, în confruntarea cu Universitatea Politehnica Timişoara. Altfel spus, a pierdut trofeul pus în joc, fiind nevoită să se mulţumească cu locul secund. Oricum, în condiţiile în care antrenorii Aihan Omer şi Gligore Czari au avut la dispoziţie un lot restrâns de jucători, datorită indisponibilităţilor, rezultatele înregistrate sunt optimiste în perspectiva reluării campionatului.

În disputa pentru locul trei, Universitatea Transilvania Cluj-Napoca s-a impus cu 40-36, în întâlnirea cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu.

A fost un turneu util, cu trei meciuri destul de tari, în două zile, ne-a declarat antrenorul principal Aihan Omer. Din păcate nu am reuşit să câştigăm trofeul. Dar, asta este. Jocurile ne-au oferit posibilitatea să vedem unde ne aflăm, şi ce trebuie să mai punem la punct, pe parcurs, fiindcă timpul până la reluarea campionatului este foarte scurt. De-acum, pregătim partida cu Potaissa Turda, de la sfârşitul săptămânii viitoare. Sperăm să avem un lot mai consistent, cu revenirea celor accidentaţi“.

 

Marius Moraru

Enable referrer and click cookie to search for pro webber