Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Școlar Reșița a publicat lista primilor zece sportivi care au obținut cele mai bune rezultate în anul 2019. Cristian Roiban se află pe primul loc, după ce atletul a reușit să câștige mai multe competiții în probele de viteză.

Cristian Roiban este multiplu medaliat la Campionatele Naționale Școlare, medaliat la Balcaniada de juniori I de la Cluj-Napoca, unde a cucerit bronzul la 100 m plat. El a mai reușit să câștige aurul la 100 m în cadrul unui eveniment atletic foarte important, Jocurile Mondiale ale Tineretului de la Goteborg. Tot în anul 2019, Cristi a reușit să se califice la Campionatul European Under 20 din Suedia”, a precizat antrenorul Octavian Bârsanu.

Pe locul doi în topul sportiv de la CSȘ Reșița se află, la egalitate, înotătorul Denis Popescu și atleta Daria Grigoroiu. Ambii au participat anul trecut la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Podiumul e completat de atleta Larisa Ferenț. Locul patru e ocupat de luptătorul Andrei Toth, pe cinci se află, la egalitate, înotătorul Bogdan Cărăvan și luptătorul Erich Loidl, iar poziția a șasea îi revine lui Erwin Schmelas, un alt reprezentant al secției de natație. Pe locurile șapte, opt și nouă găsim trei luptători: Florin Gafton, Cristian Orbu și Tiberiu Lakatoș, iar clasamentul e încheiat de gimnastul Felix Simion.

JCS-Ștefan Moraru