Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a împrumutat la Voința Lupac câțiva jucători, iar înțelegerea dintre cele două cluburi a fost ca acești fotbaliști să nu evolueze atunci când va fi un meci direct între cele două formații!

Înțelegerea fiind una verbală între Cristi Bobar și conducerea Voinței Lupac și nu una contractuală, în partida directă dintre cele două formații, Boșco Vișatovici a folosit unii dintre fotbaliștii împrumutați. Acest fapt l-a supărat pe președintele din Valea Domanului, făcându-l să ia decizia de a nu mai colabora pe viitor cu formația din comuna cărășeană.

„Personal, sunt un pic supărat pe conducerea Voinței Lupac, pentru că am avut o înțelegere verbală. Am avut deschidere tot timpul față de ei și am convenit să nu joace anumiți jucători pe care i-am împrumutat de la centrul nostru de copii și juniori, tocmai pentru a nu exista discuții. Nu s-a respectat această înțelegere verbală și nu cred că vom mai colabora cu Lupacul atâta timp cât voi fi eu președinte la CSM Reșița. Puteam pune aceste clauze în contract, dar am zis să mergem pe cuvânt. Totuși, spre uimirea mea, nu s-a respectat această înțelegere verbală”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Cei de la Lupac nu au rămas datori și i-au replicat șefului din Valea Domanului: „Vă mulțumim, domnule Bobar, pentru cuvintele critice aduse la adresa conducerii clubului nostru! Deocamdată, clubul nostru îi plătește și contribuie la formarea și promovarea jucătorilor împrumutați de la centrul dumneavoastră! Nu credem că este cazul să le restricționați dreptul la muncă acestor copii doar din ambiția de a NU juca împotriva echipei dumneavoastră! Din aceste meciuri copii au posibilitatea să prindă cea mai mare experiență! Nu credem că acești copii de 17 și 20 de ani v-ar pune probleme la îndeplinirea obiectivului pe care îl are clubul dumneavoastră! Oricum, vă mulțumim pentru colaborare! Mult succes vă dorim!”
JCS-Ștefan Moraru