CRIMĂ LA CĂVĂRAN! Femeie ucisă și abandonată pe câmp! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Victima, o femeie de 32 de ani, din Constantin Daicoviciu. Autorul, de 29 de ani, din Mehedinți. Cei doi sunt protagoniștii unei tragedii!

În această dimineață, în jurul orei 5.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că, la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin, s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a declarat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran. Femeia avea, dintr-o relație anterioară, o fetiță de 4 ani  care acum a rămas orfană de mamă.

„Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată. În acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției. De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței“, informează Poliția județului.

Sătenii, care cunoșteau atât victima, cât și autorul crimei, spun că cei doi au fost concubini, însă cu ceva timp în urmă s-au despărțit, ceea ce nu i-a picat bine bărbatului.

JCS-A.M.