COVID-19: Şapte decese în 24 de ore! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În lupta cu virusul ucigaş, judeţul nostru a mai dat şapte vieţi, atât la spitalul din Caransebeş, cât şi la cel din Reşiţa!

Este vorba de un bărbat de 69 de ani din Reşiţa, decedat la SMUC; un bărbat de 76 de ani din Teregova, decedat la SMUC; o femeie de 70 de ani, decedată la SMUC; un bărbat de 63 de ani din Oţelu Roşu, decedat la SJUR; un bărbat de 70 de ani din Patas, decedat la SJUR; o femeie de 54 de ani din Broşteni, decedată la SJUR; un bărbat de 67 de ani din Bocşa, decedat la SJUR. Pacienţii infectaţi aveau multiple comorbidităţi. Numărul cărăşenilor care au pierdut lupta cu virusul a crescut, astfel, la 534.

Cu cele 64 de cazuri noi, numărul total al persoanelor infectate cu SARS CoV-2 de la debutul pandemiei a crescut la 9.928, active fiind 664, iar incidenţa la nivelul judeţului de 2,17 la mia de locuitori.

În spitale sunt internaţi în acest moment 172 de pacienţi infectaţi (94 la Reşiţa, din care 8 la ATI; 53 la Caransebeş, din care 6 la ATI; 22 la Oraviţa). S-au vindecat, de asemenea, 2.543 de persoane: 1.182 la Reşiţa, 1.201 la Caransebeş şi 160 la Oraviţa. S-au mai efectuat 180 de teste rapide şi se aşteaptă rezultatele la alte 43 de probe recoltate.

JCS-A.G

2 Comentarii

  1. Constantin Reply

    Traim in continuare vremuri de neliniste….Din pacate unii inca nu realizeaza pericolul / moartea care nu se vede …. Din pacate am vazut multi oameni care iau totul in deradere…Nu mai departe, ca si exemplu , pizzerile din Bocsa, Caransebes , locatii care dupa o anumita ora ar trebui sa inchida ….. Probabil ca sunt „zei” acolo…Probabil ca cineva mai sus le ofera aceasta „gratiere”….Oameni buni….treziti-va la realitate….Moartea exista si este invizibila!!!! Lasati pentru moment problema banilor si ganditi-va ca degeaba faci/ ai bani daca esti mort! Degeaba vrei sa pari „zeu” si sa ignori toate avertismentele….poti sa mori….Am cunostinte/ prieteni care nu au scapat din ghearele morti; oameni care pentru o iesire/ distractie au platit cu viata….

  2. Oamenii mor de pneumonie si voi tratati-i de Covid daca vreti sa nu mai ramana nici un pensionar.Va ajuta toti, politicienii, militia, justitia si chiar vreo cateva mii de tineri dornici de Suucesiune rapida.

Adaugă comentariu