Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Lucrările de modernizare pe tronsonul de 11 km, dintre Copăcele şi Zorlencior, al drumului judeţean DJ 608B, au ajuns la final, recepţia acestuia având loc în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Romeo Dunca!

„Finalizarea lucrărilor este importantă și pentru localnici, dar și pentru turiștii care vizitează județul nostru. Am demonstrat că prin consecvență și bună colaborare putem realiza toate lucrările pe care ni le propunem, în beneficiul locuitorilor județului și al celor care ne vizitează.“, a declarat acesta.

Investiție a Consiliului Județean, lucrările executate pe acest tronson au constat în realizarea unor lucrări de modernizare: structură rutieră nouă – carosabil, acostamente, elemente de scurgerea apelor, decolmatare podețe, înlocuire podețe, construire de șanțuri şi rigole. Proiectul, finanţat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, a fost aprobat în anul 2019, lucrările au început în anul 2020, valoarea totală a investiției fiind de 30.565.198,30 lei.

JCS-Walter Fleck