Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – O familie și-a pierdut copilul în urma unui stupid accident. Un copac a căzut peste autoturismul aflat în mers, condus de tată, adolescentul ajungând în stare gravă, inconștient, la spital, fiind ulterior declarat decedat!

Un apel la 112 anunța faptul că un copac a căzut peste un autoturism aflat în trafic, la intrarea în municipiul Reșița, dinspre cartierul Cuptoare, în zona Minda. „O persoană este inconștientă. În mașină se aflau 4 persoane, conform primelor informații. Intervine Detașamentul de Pompieri Reșița, Serviciul de Ambulanță Județean, Inspectoratul de Poliție Județean.“, transmite ISU „Semenic“, în timpul intervenției.

Potrivit aceleiași surse, „în urma accidentului, 3 persoane au fost transportate la spital: un minor de sex masculin (găsit inconștient) și părinții acestuia cu atac de panică. Nu sunt alte victime. Se acționează pentru eliberarea carosabilului și reluarea traficului.“

Potrivit Poliției județului, „în această după-amiază, la ora 16.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Din păcate, în urmă cu puțin timp a fost declarat decesul minorului.

JCS-A.M.