Contractele part-time au devenit cu normă întreagă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Deputatul social democrat cărășean Silviu Hurduzeu își ia revanșa față de cei care acuzau Guvernul că va lăsa angajații cu normă redusă pe drumuri, odată ce taxarea socială a acestora se va face la nivelul salariului minim!

„USR a devenit singurul partid din România care susține în mod oficial munca la negru și care se auto-proclamă un apărător înfocat al angajatorilor care își sporesc nelegitim profiturile pe seama propriilor salariați, este de părere deputatul cărășean Silviu Hurduzeu.

Social-democratul crede doar că useriștii au declanșat „o campanie furibundă de dezinformare și intoxicare, prin care insinuează că decizia Guvernului de a calcula contribuțiile sociale din contractele part-time prin raportare la salariul minim «va nenoroci sute de mii de români», care își vor pierde locul de muncă sau vor trebui să vină «cu bani de acasă» pentru a putea munci. În realitate, ca urmare a acestei măsuri, aproape 100.000 de contracte part-time s-au transformat în contracte cu normă întreagă, în beneficiul angajaților a căror pensie va fi stabilită pe baza muncii reale prestate“.

JCS-A.M.