Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Duminică, 10 februarie, de la ora 11, Universitatea Reşiţa va întâlni Universitatea Timişoara.

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa va susţine la acest sfârşit de săptămână primul meci pe teren propriu din anul 2013. În cea de-a doua etapă a returului Diviziei A de handbal feminin, Seria B, elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu vor întâlni duminică, 10 februarie, pe Universitatea Timişoara, într-un derby regional.

În turul campionatului, reşiţencele s-au impus în municipiul de pe Bega, cu scorul de 26-22. Înaintea jocului găzduit de Sala Polivalentă din Reşiţa, formaţia reşiţeană ocupă locul opt, cu 11 puncte, în timp ce Universitatea Timişoara este pe locul 12, cu două puncte. Ambele echipe vin după eşecuri în runda inaugurală a returului, Universitatea Reşiţa a pierdut cu 19-42 la CSM Cetate Deva, iar Universitatea Timişoara a fost învinsă de concitadina CS, cu 24-19.

Universitatea Reşiţa, formaţie alcătuită în proporţie covârşitoare din sportive junioare II, a avut un parcurs bun în sezonul 2012-2013, adunând mai multe puncte decât se estimase înaintea startului întrecerii. Echipa reşiţeană are cinci victorii, un egal şi şapte înfrângeri, 302 goluri marcate şi 372 de goluri primite, ceea ce îi asigură o poziţie liniştitoare în clasament şi prezenţa şi în viitorul sezon al Diviziei A, în eventualitatea formării şi celei de a treia ligi (Divizia B).

Partida Universitatea Reşiţa Universitatea Timişoara va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, fiind arbitrată de Pop (Hunedoara)/Ghiţă (Gorj). Intrarea la meci va fi liberă.