Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Publicul reşiţean s-a bucurat aseară de un concert de înaltă ţinută susţinut de legendara trupă românească Phoenix. Trupa a încântat publicul reşiţean cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.

Concertul face parte dintr-un proiect de înaltă ținută culturală, însă fără pretenții exclusiviste. „Sinteza-Rapsodia” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, viziune și profesionalism, un concert în care acordurile rock și ethno-rock care au transformat formația Phoenix în unicat vor purta permanentul mesaj – unul de chemare spre rădăcini culturale astăzi lipsite de atenție. Cei care au fost acolo au trăit o experienţă frumoasă, cei care nu au fost doar îşi pot imagina cum muzica înalţă sufletul. Cert este că în 6 decembrie, de Moş Nicolae, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, mitul Phoenix a zburat din nou.

2 Comments

 1. Daca actiunea ar fi fost din timp anuntata ar fi beneficiat mai multi printre care si eu. Presa se vede ca este ocupata cu scandalurile de la Bucuresti, cu imparteala fotolilor la judet, noi suntem buni cand se voteza.

 2. A fost un concert super fain !
  este muzica adolescentei mele….!
  important este ca Nicu Covaci a facut ca miracolul pasarii Phoenix sa fie posibil !
  muzicienii sunt cu adevarat foarte buni !
  salut pe acesta cale si aparitia la un momendat in concert a artistului plastic Vali Sepi, percutinistul de la capre din perioada LP Cei ce ne-au dat nume.
  Sanate si Lamulti ani lui Nicu Covaci
  toata sala a cantat impreuna cu colegii lui La multi ani !

Adaugă comentariu