Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a încheiat un contrat de colaborare cu Vest Sport Academy, prin care reșițenii vor avea prima opțiune de transfer pentru orice junior al acestui club din partea de vest a țării.

„Suntem încântați de această colaborare și avem încredere în profesionalismul staff-ului clubului Vest Sport Academy. Referitor la juniorii clubului Vest Sport Academy, vă pot spune că deja monitorizăm trei jucători”, a declarat Lucian Dobre, coordonatorul Centrului de copii și juniori de la CSM Reșița.

Unul dintre argumentele pentru care Vest Sport Academy a acceptat să colaboreze cu formația din Valea Domanului este acela că Reșița a dat fotbalului din România cel mai selecționat jucător român (Dorinel Munteanu), iar în istoria sa, a propulsat la naționala României trei căpitani de echipă: Ștefan Iovan, Dorinel Munteanu și Cristian Chivu.

„Faptul că un club de tradiție apreciază munca depusă de noi nu face decăt să ne ambiționeze mai tare să continuăm proiectul Vest Sport Academy. Îi mulțumesc dlui Lucian Dobre pentru încrederea acordată și sunt ferm convins că această colaborare va avea un rezultat pozitiv atât pentru cluburi, cât și pentru tinerii jucători. Scopul nostru este inițierea, dezvoltarea și perfecționarea tinerilor jucători, iar prin această colaborare le dăm o șansă în plus de a performa în fotbal”, a precizat și președintele Vest Sport Academy, Gelu Haidău.