Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Mai exact 1062, la campionatele naționale și internaționale oficiale, în cei 18 ani de activitate!

„Referitor la Clubul Sportiv Universitatea Reșița, iată că după 2020 și 2021, anii pandemiei, am început să creștem din nou performanţa, obținând un număr de 66 de medalii la campionate naționale și internaționale oficiale, mă refer aici la Campionate Balcanice, Campionate Mondiale sau Campionate Europene. Suntem bucuroși că, după 18 ani de activitate, în 2022 am reușit să trecem de borna de 1000 de medalii, obținând în total pentru Clubul Sportiv Universitatea Reșița 1062 de medalii, cum am spus, toate la competiții oficiale naționale și internaționale. Vârful clubului nostru a fost chiar cu un an înainte de pandemie, în 2019, când am obținut aproape 100 de medalii. S-a simţit pandemia, pentru că în anul 2020 am scăzut la un număr de 57 de medalii, dar încet-încet începem să creștem. Să sperăm că și pe viitor vom fi pe o pantă crescătoare și vom obţine cât mai multe rezultate, pentru clubul nostru și, bineînțeles, pentru municipiul Reșița.”, a spus Octavian Măzăran, directorului Clubului Sportiv Universitatea Reșița.

Cei mai reprezentativi sportivi ai clubului, mărșăluitorii Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, se pregătesc în această perioadă în Portugalia.

„Ne antrenăm pentru Campionatele Naționale de 20 km marș, competiție ce va avea loc la Timișoara în data de 5 martie. Sperăm ca de această dată evenimentul sportiv să devină o competiție internațională cu participarea atleţilor străini. Sper să obținem puncte în clasamentul internațional, pentru a ne califica la competițiile majore, precum Campionatele Mondiale de la Budapesta sau Jocurile Olimpice din 2024. După competiția de la Timişoara, în data de 25 martie, vor avea loc și Campionatele Naționale de 35 km marș, competiție ce se va desfășura în Slovacia, la Dudice.”, a mai spus Măzăran. 

JCS-Ștefan Moraru