Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Claudiu Ciucă a participat recent la penultima etapă a Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă, dar și la Campionatul Național de Viteză în Coastă, unde a reușit să se claseze pe primele două locuri la mai multe categorii!

Pe al său Seat Leon Cupra TCR, Claudiu Ciucă a fost primul la Grupa 3 – CNVC, dar și la Campionatul de Masters în cadrul aceleiași grupe, iar un alt reșițean, Andrei Precup (Seat Toledo), s-a impus în cadrul Grupei 5 – CNVC.

„Un weekend fantastic pentru noi. Am fost aici la Râșnov 100 de piloți și mii de spectatori, arbitri și organizatori, membri ai federației și împreună am făcut Valea Cetății să răsune. A răsunat și numele orașului meu, Reșița, de zeci de ori din vocile multor reșițeni ce au fost aici, mecanici și piloți, prieteni și membri de familie! Rezultatele noastre? Dintre cele mai bune: În Campionatul de Viteză în Coastă am adus cupele acasă, după cum urmează: Locul 1 la Clasă, Locul 1 la Grupă, Locul 2 la Categorie și Locul 2 pe echipe. În Campionatul de Viteză în Coastă Masters: Locul 1 la Grupa 3. Eu personal vreau să mulțumesc celor ce au fost lângă mine. Vreau să mulțumesc celor ce m-au împins spre titlurile de campion național, două până acum, fără ei sigur nu aș fi reușit: Laury Negoițescu, Adrian Paul, Suciu Cătălin. Vă asigur că fără voi nu pot, voi știți și mă cunoașteți prea bine. Ați împins limitele mele spre maxim pentru că ați avut încredere și mereu ați susținut că sunt cel mai bun! Mă înclin! Mulțumesc mult, Andrei Palaloga, pentru ajutorul oferit, mulțumesc Textar România, mulțumesc reșițeni pentru susținere și gânduri bune!”, a spus pilotul reșițean Claudiu Ciucă.

JCS-Ștefan Moraru